Werkgevers

Werkgevers:

Voor uw bedrijf is het van belang dat bij de top Hospitality evenementen die u organiseert, alles tot in de puntjes verzorgd is. In de voorbereiding wordt dan ook veel tijd geïnvesteerd om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. 
Zeker in deze tijd wordt alleen gezocht naar het allerbeste. Ook uw bedrijf wil ervoor zorgen dat alles perfect verloopt, dit wordt tenslotte ook verwacht  van u.

Een factor waar u echter vaak minder controle over heeft is het bedienend personeel dat wordt ingehuurd tijdens het evenement. En juist dit personeel kan net dat verschil maken.
 Wanneer u een horeca uitzendbureau inschakelt is het altijd maar de vraag wie er komen, of deze personen wel voldoende ervaring hebben, zijn het de juiste mensen voor de juiste posities en bovenal zijn ze in staat de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

R & M Exclusive Hospitality Services wil uw partner zijn in het leveren van die kwaliteit om het evenement boven verwachting te laten verlopen. Onze Young Professionals, allen studerende aan de Hogere Hotelschool in Den Haag,  vertegenwoordigen hun vak met passie, en hebben een zeer hoge ‘Hospitality minded’ attitude.

Daarom kunnen wij net dat stukje extra kwaliteit en service leveren wat de doorslag geeft tijdens een mooi evenement, diner, partij of gala. Dit alles ook nog eens tegen een zeer concurrerend tarief.

Neem contact op voor de mogelijkheden.